Kittilän
palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideven ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
hálo flagship store

hálo flagship store

Erikoisliikkeet

Lappilainen designmerkki Hálo inspiroituu Lapin kahdeksasta vuodenajasta. Ha´lo haluaa jakaa pohjoisen kauneuden jokaisen tuotteen kautta, jotta asiakkaat voivat kokea, tuntea ja aistia hálon sielun. Riippuen vuodenajasta, malliston tuotteet saavat inspiraationsa yöttömän yön herkkyydestä, ruskan väriloistosta, kaamoksen äärettömästä pimeydestä ja revontulien mystisyydestä. Hálolla on ekslusiivinen ha´lo x Reidar Särestöniemi mallisto sekä Tundra -korusarja Kalevala Korun kanssa.

Adventure Marmot - Retkimurmeli

Adventure Marmot - Retkimurmeli

Opaspalvelut

Tee kanssani vaellus erämaahan tai lähde kalastamaan opastuksellani unelmiesi suurharjusta tai rautua. Oletpa ensimmäistä vaellusta suunnittelemassa tai jo pidempään retkiä tehnyt, yksin tai porukassa, niin kanssani koet hienoja kokemuksia turvallisessa ohjuksessa. Räätälöidyt vaellukset Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosiin.

Puuhomma

Puuhomma

Rakentaminen

Laadukasta rakentamisosaamista ja turvallisia puunkaatoja. 18 vuoden kokemus rakennusalalta takaa työlleni muutakin kuin perävalotakuun. Monenlaisia rakennusalan töitä. Lisäksi suoritan ammattitaidolla vaativia ongelmapuiden kaatoja esim. rakennusten ja sähkölinjojen läheisyydestä sekä myös raivaustöitä. Ongelmapuut voidaan kaataa tunkkaamalla runko oikeaan suuntaan tai erittäin ahtaissa paikoissa kiipeämistekniikalla.

Ajankohtaista
+