Näin lisäät tietosi Kittilän palveluhakemistoon

Kittilän palveluhakemistoon tietonsa voivat ilmoittaa kaikki yritykset, joilla on toimipaikka Kittilän kunnan alueella. Palveluhakemistoon kuuluminen on yrityksille maksutonta.

 

Rekisteröityminen:

1. Täytä palvelussa käytettävät käyttäjätunnus ja salasana. Näillä tiedoilla pääset kirjautuun palveluun ja ylläpitämään tietoja myöhemmässä vaiheessa.

2. Täytä perustietosi lomakkeelle ja tutustu tietosuojaselosteeseen.

3. Valitse "Rekisteröidy"

Kirjautuminen:

1. Täytä käyttätunnuksesi sekä salasanasi ja paina "Kirjaudu".

Yritystietojen lisääminen:

Kun olet kirjautunut tilillesi, pääset lisäämään yritystiedot "Omat tiedot" osiosta.

1. Valitse "Lisää yritys".

2. Täytä yritystiedot lomakkeelle:

2.1.  Täytä yrityksen nimi ja y-tunnus, sekä puhelinnumero ja sähköposti.

2.2. Täydennä / kuvaile, markkinoi kuvaus kenttään yrityksen tarjoamat palvelut ja tuotteet. Käytössä max. 500 merkkiä.

2.3. Lisää yrityksen postiosoite ja käyntiosoite. Näiden tietojen perusteella yrityskorttiin piirtyy kartta.

2.4. Toimialue -kentässä voit ilmoittaa, missä kylissä palvelu on saatavilla.

2.5. Päätoimiala -kenttään voit valita yrityspalvelun, joka kuvastaa eniten toimintaa.

2.6. Logo tai kuva kohtaan voit tallentaa yrityksestä logon ja kuvan. Kuvapaikkaan tuotu kuva pienennetään automaattisesti verkkosivuystävälliseen kokoon. Voit zoomata kuvaa lähemmäs vaakaliukuhihnan vieryspalkkia oikealle siirtämällä, voit myös kuvasta kiinniottamalla siirtää kuvan kohdennusta eri kohtaan (tämä kuvan kohdennus mahdollinen, kuvan zoomauksen jälkeen.)

2.7. Täydennä yrityksesi web-sivun osoite ja sometilien sivuosoitteet: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube ja Linkedin.

2.8. Täydennä yritystä kuvaavat hakusanat perusmuodossa avainsanat -kenttään. Se auttaa tietojen hakijaa löytämään yrityksesi palvelut paremmin.

3. Valitse "Tallenna ja sulje".

Omien käyttäjätietojen ja yritystietojen poistaminen:

1. Palveluun kirjautumisen jälkeen siirry "Omat tiedot" alueelle. Näkymään avautuu omien tietojen hallinta sekä yritystietojen hallinta.

2. Voit poistaa yrityksen tiedot Omien tietojen "Yritykset" -otsakkeen alta >  poista -painikkeella. Tällöin yritystietoja ei ole mahdollista palata muokkaan myöhemmin uudelleen, vaan yrityksen tiedot poistuu järjestelmästä kokonaan.

2.1. Voit myös siirtää yrityskortin tiedot väliaikaisesti pois julkaisusta, jolloin yrityksen tiedot poistetaan palveluhakemistossa vierailijoilta näkyvistä. Voit myöhemmin käydä aktivoimassa yrityksen takaisin palveluhakemistoon näkyviin klikkaamalla Julkaise -painiketta yrityksen tiedoista.

3. "Poista käyttäjätunnus" -painikkeesta yrityskortin ylläpitooikeus poistuu järjestelmästä ja omien tietojen hallinta poistuu käytöstä. Kirjautuminen ei tämän jälkeen onnistu vanhoilla tunnuksilla vaan on rekisteröidyttävä palveluhakemistoon uudelleen.