Hakutulos

Löytyi 371 palvelua
Aarno Kallo Ky

Aarno Kallo Ky

Muuraus- ja laatoitustyöt

Takkamuuraukset lähes 30 vuoden kokemuksella yksilöllisten suunnitelmien mukaan. Lisäksi kaikenlaiset muut muuraustyöt. Laatoitukset, lattian valut, pihakiveykset ja luonnonkivityöt.

Administer Oy

Administer Oy

Tili-, laki- ja isännöintipalvelut

Administer on suomalainen, sähköisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Osaamisemme kattaa kaikki toimialat ja palvelumme muokkautuu yrityksesi tarpeisiin samantien. Teemme työmme ammattimaisesti, tehokkaasti, tarkasti ja paljolti digitaalisesti. Palvelumme: taloushallinnon palvelupaketit, sähköinen taloushallinto, kirjanpito ja raportointi, palkat, laskutus, verotus, talousjohtopalvelut, talousprosessikartoitukset, sovellusten ulkoistaminen ja taloushallinnon ulkoistus.

Aerohot Balloons

Aerohot Balloons

Aerohot Kuumailmapallolennot: Toteuta unelmiesi Kuumailmapallolento, tule mukaan unohtumattomalle kuumailmapallolennolle Levin jylhissä tunturimaisemissa.

Agnigo Eagle Finland Oy, Kittilä mine

Agnigo Eagle Finland Oy, Kittilä mine

Kaivostoiminta

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen kullantuottajan Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se omistaa Kittilän kaivoksen ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Suurkuusikon kultaesiintymä, jonka Agnico Eagle hankki Riddarhyttan Resources AB:ltä vuonna 2005, on yhtiön ensimmäinen Kanadan ulkopuolella sijaitseva esiintymä. Kittilän kaivos on Euroopan suurin kultakaivos.

Aihkin Hoiva T:MI

Aihkin Hoiva T:MI

Hoitokodit ja hoitopalvelut

Kodinhoitopalvelut, vanhusten hoivapalvelut, omaishoitajien lomitus, lomitukset hoitokoteihin. Puh. +358 40 594 8871, +358 400 799 924

Ainut Shop

Ainut Shop

Lahjatavarat ja matkamuistot

Lahjatavarat, korut, käsityöt ja matkamuistoja aidosti Lapista. Myös tilaustyöt. Sekä puukkotarvikkeet ja muita erikoisia käsityömateriaaleja.

Aittatievan mökit

Aittatievan mökit

Loma- ja mökkikylät

Koe todellinen Lappi kaamoksessa, kevättalven auringossa, kesän yöttömässä yössä ja ruskan loisteessa. Vietä mukava loma rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä hienojen maisemien keskellä. Kaksi tasokasta mökkiä vuokrattavana Kittilän Lompolossa puolen tunnin ajomatkan (40 km) päässä Leviltä. Tarjolla on myös tunnelmallinen ja hyvin varusteltu kelomökki Ylläksen upeissa maisemissa lähellä rinteitä ja palveluita

AJH Infra Oy

AJH Infra Oy

Maansiirto- ja metsäkoneurakointi

Maansiirtoalan yritys, mm. maansiirto, lumityöt, kaapelityöt, putkityöt, tietyöt, talonpohjien teko.

Anique Lapland

Anique Lapland

Mainonta, markkinointi ja myynninedistäminen

Käyntiosoite: Valtatie 2-4, 99100 Kittilä. Käsintehtyjä koruja Kittilästä - lumen, revontulten ja keskiyön auringon maasta arktisten luonnonvoimien inspiroimana. Korut ovat yksilöllisiä, ja valikoima vaihtuu ja kasvaa ajan kanssa. Kun tarvitset kumppania rakentamaan yrityksellesi yksilöllistä markkinointia ja tuotekehitystä suurella sydämellä, haluan auttaa sinua ja yritystäsi matkallasi tavoittamaan entistä enemmän asiakkaita.

AO.Nordic

AO.Nordic

Metsätalouden palvelut

Polttopuiden teko, mökkihuolinta,traktorityöt, opastus, ruokapalvelut.

Arctic Cleaning

Arctic Cleaning

Olemme erikoistuneet mökkihuolintaan päätoimialanamme mökkien siivoukset ja liinavaatteiden huollot. Haluamme helpottaa mökin omistajan arkea ympärivuotisella huolinnalla, siivouspalveluilla sekä tarkastuskäynneillä.

ArctiFood Oy

ArctiFood Oy

Liha- ja teurastamotuotteet

Poronlihan jalostamo, tuottaa lähiruokaa porosta ravintoloille, kaupoille ja yksityisille asiakkaille.