Kittilän
palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideven ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvike Ky

Autotarvikkeet ja renkaat

Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa. Hydrauliikka letkujen teko palvelu. Olemme palveleva varaosaliike keskellä kylänraittia. Meiltä löydät mm. auton varaosat ja tarvikkeet, auto ja pienkoneakut, Defa ja Calix lämmittimet, öljyt, Thule taakkatelineet ja kuljettimet, kattava hydrauliikkapalvelu. Tuotteet nopealla toimituksella! Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990.

Juki Tours

Juki Tours

Ohjelmapalvelut

Tarjoamme aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita pienille ryhmille Levillä. Panostamme palveluissamme laatuun, ei määrään. Talvella tarjoamme paikallisen ja syntyperäisen lappilaisen oppaan johdolla: - Lumikenkäretkiä edullisesti esim. Levillä ja Pallaksella - Revontuliohjelmia - Pilkkiretkiä - Sauna- ja avantouintiretkiä -Lumikenkien vuokrausta mökille kuljetettuna

SolekkoDigiä

SolekkoDigiä

Mainonta, markkinointi ja myynninedistäminen

Digiassarin palvelut Tunturi-Lapin alueella: palveluideasta sanoiksi, nettisivujen päivitys, käännökset suomi-englanti, nettikauppa tai Bokun, some, tripadvisor ja google my business...yksittäisiä toimeksiantoja tai pidempiä sopimuksia, tarpeesi mukaan.

Ajankohtaista
+