Kittilän
palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideven ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Levikaira Apartments

Levikaira Apartments

Majoitusliikkeet

Levikaira Apartments tarjoaa tasokkaita ja hyvin varusteltuja majoitusvaihtoehtoja. Levin Kultarinne -alppitaloissa viihdyt tunturikylän ytimessä. Kelo- ja hirsiparitalot, Levikairat, ovat vastaus mökkitunnelmaa etsiville. Lumiaikaan kaikkien huoneistojen hintaan sisältyy aina kaksi hissilippua käyttöön koko majoituksen ajaksi.

Kiinteistövirkut Oy/ Levin Huoneistolomat

Kiinteistövirkut Oy/ Levin Huoneistolomat

Loma-asuntojen huolinta ja vuokraus

Levin Huoneistolomat on Levillä sijaitseva majoitukseen, kokouspalveluihin sekä ohjelmapalveluihin ja cateringiin erikoistunut täyden palvelun talo. Haluamme palvella jokaista asiakasryhmäämme henkilökohtaisesti, jotta lomalle asetetut toiveet ja odotukset täyttyisivät. Lomamökkien ja kiinteistöjen huolinta. Vuokravälitys.

Galleria Sibakow-Mansikka

Galleria Sibakow-Mansikka

Briitta Sibakow-Mansikan ateljee-galleria sijaitsee 2 km Kittilän keskustasta pohjoiseen päin. Galleriassa on esillä Briitta Sibakow-Mansikan akryyli- ja öljyvärimaalauksia, Daniel Sibakowin maalauksia sekä Pekka Mansikan akvarelleja. Galleria on avoinna torstaisin klo 9-17.00 tai sopimuksen mukaan.

Ajankohtaista
+