Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Puuhomma

Puuhomma

Rakentaminen

Laadukasta rakentamisosaamista ja turvallisia puunkaatoja. Lumenpudotukset rakennusten katoilta ja klapien tekopalvelut. Suoritan vaativia ongelmapuiden kaatoja rakennusten ja sähkölinjojen läheisyydestä sekä myös raivaustöitä. Ongelmapuut voidaan kaataa tunkkaamalla runko oikeaan suuntaan tai kiipeämistekniikalla. Auton perässä vedettävällä KLAPIKONEELLA runko ja paksummat oksat polttopuiksi näppärästi, nopeasti ja turvallisesti.

Majatalo Jurtta

Majatalo Jurtta

Majoitusliikkeet

Majatalo Jurtta sijaitsee Rautusjärvellä, 14km Leviltä Inariin päin ja tarjoaa majoitus- ja kokouspalveluita ympäri vuoden. Majoitusta myös pidempiaikaisesti. Vieraaksemme ovat tervetulleita matkailijat, kaivoksella työskentelevät (n. 25km), isommat ryhmät, koirien kanssa reissaavat ja karavaanarit. Tilamme sopivat leirikouluihin ja rippikoululeireihin, juhlasalimme tilaisuuksille kuten häät, syntymäpäivät, kokoukset tai illanvietot. Rannalla oleva kota on vuokrattavissa erikseen. Tervetuloa!

Adventure Marmot - Retkimurmeli

Adventure Marmot - Retkimurmeli

Opaspalvelut

Räätälöidyt vaellukset Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosiin. Tee kanssani vaellus erämaahan tai lähde kalastamaan opastuksellani unelmiesi suurharjusta tai rautua. Oletpa ensimmäistä vaellusta suunnittelemassa tai jo pidempään retkiä tehnyt, yksin tai porukassa, niin kanssani koet hienoja kokemuksia turvallisessa ohjuksessa.

Ajankohtaista
+