Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Rafi - The Village of Silence

Rafi - The Village of Silence

Majoitusliikkeet

Majoitustoimintaa luonnon rauhassa Kuolajärven kauniissa rantamaisemissa. Majoitamme asiakkaita kahden hengen lasikattoisissa Cabineissa. Jokaisessa Cabinissa on oma privat palju terassilla. Meillä voit tehdä monenlaista aktiviteettiä. - Sauna - Palju - Avantouinti - Kalastus kesällä ja talvella - Kanootti ja kajakki retket - Hiihtoa - Lumikenkäilyä - Moottorikelkkailua

Taksi ja Tilausliikenne Anne Luusua Oy

Taksi ja Tilausliikenne Anne Luusua Oy

Taksiliikenne

Taksi 1+8 esteetön, 1+4, Linja-auto 1+16

Cleanbros

Cleanbros

Siivouspalvelut

Cleanbros on Lapissa toimiva siivousalan yritys, jonka kautta hoituu mm. hotellien, lomahuoneistojen, mökkien sekä toimitilojen puhtaanapito. Kokenut tiimimme suunnittelee ja toteauttaa siivouksen aina tarpeittesi mukaisesti, oli kohteesi iso kokonaisuus tai pienempi yksittäinen yksikkö. Voimme tarvittaessa sopia myös lomamökkien avainpalveluista. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Ajankohtaista
+