Hakutulos

Löytyi 11 palvelua
Personal Hosting Service

Personal Hosting Service

Matkatoimistot ja matkailuneuvonta

Lomasuunnittelu, hosting, emännöinti ja opastus.

HaliPuu

HaliPuu

Ohjelmapalvelut

Puiden adoptointi, luontoelämykset, uusi metsätalous, ohjelmapalvelut

Kaamos.net

Kaamos.net

Atk-palvelut, huolto ja konsultointi

Kotisivut, www- ja internetohjelmointi Wordpress jne.

Kielitoimisto Metafrastis

Kielitoimisto Metafrastis

Kielikoulutus ja käännöspalvelut

Käännöstyöt mm. ranska/italia/saksa/englanti/ruotsi > suomi > ranska/italia. Tulkkaukset suomi-ranska-italia. Myös opastusta, kielten opetusta, muita kielipalveluja sekä auktorisoidut käännökset ranska-suomi.

Matkapalvelu Lapin Reissu ky

Matkapalvelu Lapin Reissu ky

Ohjelmapalvelut

Matkanjärjerstäjä. Järjestää ryhmämatkoja kalotin alueella,ruska-aikana päivämatkoja Norjaan sekä matkoja Baltian maihin. Ei välitä matkalippuja.

Tunturihieroja

Tunturihieroja

Lääkäri- ja terveyspalvelut

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer, hiihdonopettaja, melontaopas.

KorpiArtist

KorpiArtist

Valokuva- ja videokuvauspalvelut

Luova ja taiteellinen video sävelletyn musiikin kanssa. Parhaimmat kuvauskohteet erä-ja luonto-oppaan ammattitaidolla. Hienot luonto-videot ainutlaatuisella toteutuksella.

Adventure Partners

Adventure Partners

Ohjelmapalvelut

Intohimomme on vuorilla liikkuminen – kiipeillen, hiihtäen, vaeltaen, juosten tai vaikka pyöräillen. Tule nauttimaan kanssamme Lapin offareista, Norjan topptureista tai vaikkapa Alppien korkeimmista huipuista. Ammattitaitoinen tiimimme vuoristo-, hiihto- ja kiipeilyoppaita yhdessä matkanjohtajiemme kanssa tekevät jokaisesta retkestäsi ainutlaatuisen elämyksen.

Juki Tours

Juki Tours

Ohjelmapalvelut

Tarjoamme aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita pienille ryhmille Levillä. Panostamme palveluissamme laatuun, ei määrään. Talvella tarjoamme paikallisen ja syntyperäisen lappilaisen oppaan johdolla: - Lumikenkäretkiä edullisesti esim. Levillä ja Pallaksella - Revontuliohjelmia - Pilkkiretkiä - Sauna- ja avantouintiretkiä -Lumikenkien vuokrausta mökille kuljetettuna

Levin Matkailuneuvonta

Levin Matkailuneuvonta

Matkatoimistot ja matkailuneuvonta

Matkailuneuvonnan päätoimenkuva on palvella ja neuvoa asiakkaita. Pyrimme antamaan vastukset kaikkiin matkailijaa askarruttaviin kysymyksiin. Tiedotamme alueen tapahtumista, varaamme asiakkaille erilaisia ohjelmapalveluelämyksiä sekä majoitusta. Pyrimme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla kysymyksiin mitä, missä ja milloin.

Adventure Marmot - Retkimurmeli

Adventure Marmot - Retkimurmeli

Opaspalvelut

Räätälöidyt vaellukset Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosiin. Tee kanssani vaellus erämaahan tai lähde kalastamaan opastuksellani unelmiesi suurharjusta tai rautua. Oletpa ensimmäistä vaellusta suunnittelemassa tai jo pidempään retkiä tehnyt, yksin tai porukassa, niin kanssani koet hienoja kokemuksia turvallisessa ohjuksessa.