Hakutulos

Löytyi 31 palvelua
Aittatievan mökit

Aittatievan mökit

Loma- ja mökkikylät

Koe todellinen Lappi kaamoksessa, kevättalven auringossa, kesän yöttömässä yössä ja ruskan loisteessa. Vietä mukava loma rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä hienojen maisemien keskellä. Kaksi tasokasta mökkiä vuokrattavana Kittilän Lompolossa puolen tunnin ajomatkan (40 km) päässä Leviltä. Tarjolla on myös tunnelmallinen ja hyvin varusteltu kelomökki Ylläksen upeissa maisemissa lähellä rinteitä ja palveluita

Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

Majoitusliikkeet

Break Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka sijaitsee Levin sydämessä, lähellä palveluja ja tapahtumia. Lapin luonto ja vuodenajat ovat vahvasti läsnä hotellin sisustuksessa ja tunnelmassa. 202 huonetta sijaitsevat kolmessa eri rakennuksessa, jotka henkivät väreiltään Lapin kesää, syksyistä ruskaa ja kaamoksen aikaa. Hotellissa on aamiais-/a ´la carte -ravintola Kiisa, Coffee House kahvila/aulabaari, kaksi kokoustilaa sekä saunaosasto.

Fell Trek

Fell Trek

Ohjelmapalvelut

Lumikenkä- ja hiihtovaellukset ja retket, moottorikelkka-, koira-, porosafarit, melonta-, maastopyörä-, patikkaretket javaellukset, talven ja kesän aktiiviohjelma-, ja majoituspaketit

Guesthouse Golden Goose Majatalo

Guesthouse Golden Goose Majatalo

Majoitusliikkeet

Kodikasta majoitusta keskellä Kittilän kirkonkylää. Huoneemme on nykyaikaisesti varusteltuja ja saunoakin saa silloin, kun se itselleen sopii. Mahdollista majoittua myös pitempi aikaiseksikin. Sijaitsemme lähellä kaikkia kylän palveluita ja kulkuyhteyksiä kuten linja-autoasemaa sekä lentokenttää. Leville matkaa vartissa ja kulta kaivoskin vain kivenheiton päässä. Tervetuloa!

Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

Majoitusliikkeet

Korkealaatuinen ja kansainväliset vaatimustasot täyttävä hotelli joka sijaitsee Levi tunturin eturinteen päällä. Hotellissa voi nauttia Kittilän kauniista maisemista yöpyen huoneissa tai nauttien hotellin näköalaravintolan maittavista ruuista. Talvella laskettelija pääsee hotellin ulko-ovelta suoraan rinteeseen!

Hotelli Hullu Poro

Hotelli Hullu Poro

Majoitusliikkeet

Tasokkaat huoneet, monipuoliset ravintolapalvelut, rentouttavat hyvinvointipalvelut sekä hyvä fiilis ja reilu ilmapiiri - Siinä Hullu Poron resepti.

Hotelli Kittilä

Hotelli Kittilä

Majoitusliikkeet

Hotelli Aamiainen

Hämäläinen Paavo

Hämäläinen Paavo

Maansiirto- ja metsäkoneurakointi

Mökkivuokraus( http://www.nettimokki.com/kittila/3649 ). Traktori- ja kaivinkone palvelut. Maitotaloustuotteita ( tinki- ja ternimaitoa ). Hevostenhoito ja valmennus palvelut.

Jeesiöjärven Eräleirikeskus

Jeesiöjärven Eräleirikeskus

Leirikeskukset ja leirintäalueet

Edullinen majoitus ja täysihoito ryhmille. Moottorikelkkaporukoille. Marjastajille, Luontoretkeilijöille, Hiihto- ja lasketteluporukoille. Leirikouluille. Rippikoululeireille. Kaikille rauhallisesta "leiristä" pitäville erinomainen paikka. Ohjelmapalvelua. Myös majoitustilojen pitempiaikainen vuokraus mahdollista. Puh: +358 400 733 075. +358 400 335 975

Kampsumajat

Kampsumajat

Majoitusliikkeet

Maaseutumajoitusta kauniissa Könkään kylässä. 7 km Leviltä pohjoiseen Ounasjokivarressa.

Kirjaselkämaan Majoitus- ja Kotipalvelu ky

Kirjaselkämaan Majoitus- ja Kotipalvelu ky

Majoitusliikkeet

Hotelli, 35- paikkainen ravintola, joka on avoinna päivittäin klo 11-20 kahvilana. Ruokailut etukäteistilauksesta. Juhlien viettopaikka esim. häät, syntymäpäivät, pikkujoulut. Mökkivuokraus ja ohjelmapalvelut. Hotelli ja ravintola avoinna ympäri vuoden, joka päivä: pe-la 12-02 ja su-to 14-24(02). Puhelinnumerot:+358 50 594 9434, +358 50 375 5784

Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Majoitusliikkeet

203 hotellihuonetta standards-2-hengen huoneista saunallisiin sviitteihin, kokoustilat, kylpylän saunat ja altaat, Ailu Family Fun-leikkimaailma, liikuntasali, keilaus, Ahku Buffet-ravintola, Kekäle Bar & Grill, Classic Pizza Restaurant sekä Burger King.