Hakutulos

Löytyi 6 palvelua
Ebba & Erkki Oy

Ebba & Erkki Oy

Lahjatavarat ja matkamuistot

Sisustustavarat, lahjatavarat, matkamuistot, kankaat, nostalkisettuotteet, pienhuonekalut, lapinherkut, huovat, tyynyliinat, pöytäliinat, huopatossut, lastenleluja, saunatuotteet, peitot, karkit, kyntteliköt, naulakot, kellot, korit, lappiaiheisettuotteet, joulutavarat, verhot, kapat, kaitaliinat, pehmonallet, porot, hirvet, peltitaulut, julisteet, astiat, mukit, kulhot, lyhdyt, enkelit, t-paidat, lakanathyllyköt, naulakot

Ommel Alina

Ommel Alina

Sisustus, ompelu ja verhoilu

Ompelu ja sisustuspalvelu

Cappat OY

Cappat OY

Sisustus, ompelu ja verhoilu

Lahjatavara-, sisustus- ja matkamuistomyymälä Levillä. Teen myös sisustussuunnittelua ja stailauksia sekä keittiösuunnittelua. Minulla on vahva yrityspankkiiritausta, joten tarjoan myös yrityskonsultointia. Toiminta-alue on koko Tunturi-Lappi.

Ommel Kaarnikka

Ommel Kaarnikka

Kudonta-, nahka- ja käsityötuotteiden valmistus

Vetoketjujen vaihdot ja korjaukset, housun lahkeiden ja verhojen lyhennykset, paikkaukset yms korjausompelupalvelu

Tunturikaluste

Tunturikaluste

Huonekalut ja keittiökalusteet

Huonekaluliike jossa myös sisustustavaraa, kodin tekstiilejä, mattoja ja valaisimia. Kodin kalusteet ja julkikalusteet. Suunnittelemme, kasaamme ja kuljetamme kalusteet, myös vanhojen kalusteiden pois vienti.

Ulula Designare Oy (Ruskalla)

Ulula Designare Oy (Ruskalla)

Sisustus, ompelu ja verhoilu

Sisustussuunnittelija Senja Vähäkangas suunnittelee ravintolat, julkiset tilat, toimistot ja lomakohteet visuaalista silmää käyttäen. Stailauksella kasvatetaan asunnon / mökin markkina-arvoa ja tämä kuuluu vahvuuksiini. Stailaukset toteutetaan aina ammattivalokuvaajan kanssa ja saat valmiit kuvat käyttöösi nopeasti. Palvelemme Leviltä käsin koko Lapin alueelle ja etänä uudiskohteet jopa Afrikkaan asti. Ei liian pientä ongelmaa ratkaistavaksi.