Hakutulos

Löytyi 3 palvelua
Elan Ski Shop & Rental

Elan Ski Shop & Rental

Erikoisliikkeet

Viihtyisä myymälä ja vuokraamo Levin sydämessä, kylpylää vastapäätä. Tarjoamme laatumerkkejä niin ladulle, rinteeseen, kuin vapaa-ajallekin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

T:mi Milla Magia ja Villa Magia

T:mi Milla Magia ja Villa Magia

Vaateliikkeet

Villa Magian viehättävässä perinnerakennuspihapiirissä on suunnittelemiani vaatteita, matkamuistoja ja koruja maailman turuilta. Tilauksesta ryhmille on opastetut elämyskierrokset, jossa tutustutaan 1800-luvulta oleviin lappilaisiin asumuksiin ja Millan omaan batikki- ja keramiikkatuotantoon nokipannukahvien ja tai lounaskeiton kera. Villa Magiassa järjestyvät tunnelmalliset pikkujoulut, häät ja muut pippalot (esim. Hiljaisuuden Festivaalit) ja erilaiset kurssit.

hálo flagship store

hálo flagship store

Erikoisliikkeet

Lappilainen designmerkki Hálo inspiroituu Lapin kahdeksasta vuodenajasta. Ha´lo haluaa jakaa pohjoisen kauneuden jokaisen tuotteen kautta, jotta asiakkaat voivat kokea, tuntea ja aistia hálon sielun. Riippuen vuodenajasta, malliston tuotteet saavat inspiraationsa yöttömän yön herkkyydestä, ruskan väriloistosta, kaamoksen äärettömästä pimeydestä ja revontulien mystisyydestä. Hálolla on ekslusiivinen ha´lo x Reidar Särestöniemi mallisto sekä Tundra -korusarja Kalevala Korun kanssa.