Hakutulos

Löytyi 13 palvelua
Ainut Shop

Ainut Shop

Lahjatavarat ja matkamuistot

Lahjatavarat, korut, käsityöt ja matkamuistoja aidosti Lapista. Myös tilaustyöt. Sekä puukkotarvikkeet ja muita erikoisia käsityömateriaaleja.

Elan Ski Shop & Rental

Elan Ski Shop & Rental

Erikoisliikkeet

Viihtyisä myymälä ja vuokraamo Levin sydämessä, kylpylää vastapäätä. Tarjoamme laatumerkkejä niin ladulle, rinteeseen, kuin vapaa-ajallekin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Kaira Sport

Kaira Sport

Erikoisliikkeet

Pyörä ja-suksihuolto sekä varaosat ja tarvikkeet

Kello- ja Korukamari /Magga Oy

Kello- ja Korukamari /Magga Oy

Kello- ja kultaliikkeet

Kellot,korut,kihlat,lahjat,kaiverrukset,paristot, palkinnot. Kultaa ja hopeaa. Korujen ja kellojen korjaukset,Järjestyksenvalvojan koulutus. Esiintymis- ja kokoustekniikan koulutus.Ohjelmapalvelut.

Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvike Ky

Autotarvikkeet ja renkaat

Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa. Hydrauliikka letkujen teko palvelu. Olemme palveleva varaosaliike keskellä kylänraittia. Meiltä löydät mm. auton varaosat ja tarvikkeet, auto ja pienkoneakut, Defa ja Calix lämmittimet, öljyt, Thule taakkatelineet ja kuljettimet, kattava hydrauliikkapalvelu. Tuotteet nopealla toimituksella! Kiireellisissä tapauksissa 24/7. Puh. 040-541 8951 Huom! Perimme ilta/viikonloppulisän. Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990.

Kouta Kuva

Kouta Kuva

Valokuva- ja videokuvauspalvelut

Valokuvaus, Taidekehystys, Opastus, Lumityöt, Huoltotyöt Juhla- ja ryhmäkuvaukset, Tuote- ja Mainoskuvaukset, Passikuvat. Kuvien myynti kuvapankista. Kehystystyöt, laaja kehys valikoima, myös erikoiskehystykset.

Lukkopalvelu Jaskan Rookki Oy

Lukkopalvelu Jaskan Rookki Oy

Lukkopalvelut

Mekaaninen ja sähköinen lukitus, painikkeet, helat yms. kulunvalvonta, hälytysjärjestelmät, murtosuojaus, Crawford autotallin nosto-ovet, sälekaihtimet,rullaverhot yms. kaiverrustuotteet. Suomen pohjoisin Abloy valtuutettu lukkoliike. Yrityksen puhelinnumerot: Liikkeen puhelinnumero +358 16 561888, Fax: +358 16 561787, +358 400 393 122, +358 45 1293 661, +358 400 911 212

Securitas Oy

Securitas Oy

Erikoisliikkeet

Turvallisuuspalvelut: Vartiointi-, järjestyksenvalvonta- ja henkilöturvapalvelut. Hälytys- ja kameravalvontajärjestelmien asennus ja huolto. Turvallisuus-, palo & pelastuskoulutukset Pelastus- & turvallisuussuunnitelmat Alkusammutuskaluston tarkastus ja myynti.

SeroS Ky

SeroS Ky

Erikoisliikkeet

Kunnossapito tuotteiden myynti teollisuudelle.

Wiksu Wilima/ Tmi. Tuija Kautto

Wiksu Wilima/ Tmi. Tuija Kautto

Kirpputorit

Itsepalvelu kirpputori, viikottaisella loossi periaatteella. Käsitöitä, keramiikkaa ja jonkin verran uutta vaatetavaraa.

Kittilän Kukka ja HP Lumitähti

Kittilän Kukka ja HP Lumitähti

Erikoisliikkeet

Kukka-ja lahja Lumitähti sijaitsee kirkonkylällä. Lumitähdestä kukkasidonnat, lahjat ja sisustustuotteita. Kittilän Kukka- ja hautauspalvelu palvelee samassa osoitteessa. Kaikki hautauspalveluun kuuluva palvelu ja kuljetukset.

hálo flagship store

hálo flagship store

Erikoisliikkeet

Lappilainen designmerkki Hálo inspiroituu Lapin kahdeksasta vuodenajasta. Ha´lo haluaa jakaa pohjoisen kauneuden jokaisen tuotteen kautta, jotta asiakkaat voivat kokea, tuntea ja aistia hálon sielun. Riippuen vuodenajasta, malliston tuotteet saavat inspiraationsa yöttömän yön herkkyydestä, ruskan väriloistosta, kaamoksen äärettömästä pimeydestä ja revontulien mystisyydestä. Hálolla on ekslusiivinen ha´lo x Reidar Särestöniemi mallisto sekä Tundra -korusarja Kalevala Korun kanssa.