Hakutulos

Löytyi 13 palvelua
Ainut Shop

Ainut Shop

Lahjatavarat ja matkamuistot

Lahjatavarat, korut, käsityöt ja matkamuistoja aidosti Lapista. Myös tilaustyöt. Sekä puukkotarvikkeet ja muita erikoisia käsityömateriaaleja.

Elan Ski Shop & Rental

Elan Ski Shop & Rental

Erikoisliikkeet

Viihtyisä myymälä ja vuokraamo Levin sydämessä, kylpylää vastapäätä. Tarjoamme laatumerkkejä niin ladulle, rinteeseen, kuin vapaa-ajallekin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Kaira Sport

Kaira Sport

Erikoisliikkeet

Pyörä ja-suksihuolto sekä varaosat ja tarvikkeet

Kello- ja Korukamari /Magga Oy

Kello- ja Korukamari /Magga Oy

Kello- ja kultaliikkeet

Kellot,korut,kihlat,lahjat,kaiverrukset,paristot, palkinnot. Kultaa ja hopeaa. Korujen ja kellojen korjaukset,Järjestyksenvalvojan koulutus. Esiintymis- ja kokoustekniikan koulutus.Ohjelmapalvelut.

Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvike Ky

Autotarvikkeet ja renkaat

Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa. Hydrauliikka letkujen teko palvelu. Olemme palveleva varaosaliike keskellä kylänraittia. Meiltä löydät mm. auton varaosat ja tarvikkeet, auto ja pienkoneakut, Defa ja Calix lämmittimet, öljyt, Thule taakkatelineet ja kuljettimet, kattava hydrauliikkapalvelu. Tuotteet nopealla toimituksella! Kiireellisissä tapauksissa 24/7. Puh. 040-541 8951 Huom! Perimme ilta/viikonloppulisän. Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990.

Kittilän Foto ja Askartelu Oy

Kittilän Foto ja Askartelu Oy

Valokuva- ja videokuvauspalvelut

Valokuvien valmistus ja alantuotteiden myynti. Digikuvat tunnissa. Passikuvat heti. Filmit, paristot, akut, laturit, kehykset. Askartelu tarvikkeet laaja valokoima.

Kouta Kuva

Kouta Kuva

Valokuva- ja videokuvauspalvelut

Valokuvaus, Taidekehystys, Opastus, Lumityöt, Huoltotyöt Juhla- ja ryhmäkuvaukset, Tuote- ja Mainoskuvaukset, Passikuvat. Kuvien myynti kuvapankista. Kehystystyöt, laaja kehys valikoima, myös erikoiskehystykset.

Levin AV-palvelu / Levi AudioVisual Service

Levin AV-palvelu / Levi AudioVisual Service

Mainonta, markkinointi ja myynninedistäminen

Valo- ja äänentoistopalvelu, musiikkilaitteiden osto, myynti ja vuokraus. Studioäänitykset ja videotuotanto.

Lukkopalvelu Jaskan Rookki Oy

Lukkopalvelu Jaskan Rookki Oy

Lukkopalvelut

Mekaaninen ja sähköinen lukitus, painikkeet, helat yms. kulunvalvonta, hälytysjärjestelmät, murtosuojaus, Crawford autotallin nosto-ovet, sälekaihtimet,rullaverhot yms. kaiverrustuotteet. Suomen pohjoisin Abloy valtuutettu lukkoliike. Yrityksen puhelinnumerot: Liikkeen puhelinnumero +358 16 561888, Fax: +358 16 561787, +358 400 393 122, +358 45 1293 661, +358 400 911 212

Securitas Oy

Securitas Oy

Erikoisliikkeet

Turvallisuuspalvelut: Vartiointi-, järjestyksenvalvonta- ja henkilöturvapalvelut. Hälytys- ja kameravalvontajärjestelmien asennus ja huolto. Turvallisuus-, palo & pelastuskoulutukset Pelastus- & turvallisuussuunnitelmat Alkusammutuskaluston tarkastus ja myynti.

SeroS Ky

SeroS Ky

Erikoisliikkeet

Kunnossapito tuotteiden myynti teollisuudelle.

Tunturi-Lapin Marja ja Vesi Oy

Tunturi-Lapin Marja ja Vesi Oy

Alkoholijuomat, viinejä, olutta

Lappilaisia tilaviinejä Levin keskustassa. Tule tutustumaan viininvalmistukseen sekä maistamaan aromikkaita tuotteitamme! Meillä on myös kopiontipalvelu.Meiltä saat värikopiot, kortit, digikuvat, etiketit ja esitteet. Meidän värikopiopalvelumme tulostaa myös 300g paksuista kartonkia. Liike sijaitsee Eturinteellä Kotipizzan alapuolella.