Hakutulos

Löytyi 8 palvelua
Merent

Merent

Muut luokittelemattomat

Vapaa - ajan-, urheilu- sekä retkeilyvälineiden ja arkisten käyttötavaroiden vuokraus ja leasing.

Kideve Elinkeinopalvelut

Kideve Elinkeinopalvelut

Muut luokittelemattomat

Kideve Elinkeinopalvelut on Kittilän kunnan elinkeinotoimen yksikkö. Kideve kehittää aluetta ja sen elinkeinoelämää toteuttamalla EU-rahoitteisia kehityshankkeita yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Kideve tarjoaa myös Kittilän alueen yrityksille tietoa yrittäjyydestä ja yrityspalveluista sekä opastaa yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia eteenpäin.

LEVI HILL SKI RENT

LEVI HILL SKI RENT

Muut luokittelemattomat

HEAD Ski rent on nyt Hill Ski Rent. Uusi nimi, sisältö vielä kovempi – samalla tutulla asiakaspalvelulla!. Mitä haluat lomallasi tehdä? Laskea aamu, hiihtää iltapäivä ja pyöräillä illalla renvontuli-makkaranpaistolenkki – meiltä löytyy siihen mitä tarvitset.

T:mi Eetu Hirvonen

T:mi Eetu Hirvonen

Atk-palvelut, huolto ja konsultointi

IT-tuki- ja asennuspalvelut, mobiililaitteiden tukipalvelut, verkkosivujen ja infonäyttöjen päivitys, tiedonkäsittely, verkkokaupan perustaminen ja ylläpito. Assistenttipalvelut monelle eri toimialalle.

Pallas-Ylläs Outdoors

Pallas-Ylläs Outdoors

Valokuva- ja videokuvauspalvelut

Valokuvaus- ja videopalvelut. Maastopyöräreittien kartoitus-, suunnittelu- ja konsultointipalvelut. Toiminta-alue Suomi, Ruotsi ja Norja.

KOTAkonsultti Oy

KOTAkonsultti Oy

Muut luokittelemattomat

Liike-elämän palvelut pienyrityksille. Kun kaipaat kokemusta, näkemystä tai sparraajaa liiketoimintasi tueksi, KOTAkonsultti auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Liiketoiminnan kehittäminen, strategiatyöskentely, koulutus, valmennukset, hallitustyöksentely ja mentorointi. Haluatko keskustella tarkemmin? Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen. https://vello.fi/kotakonsultti/kotakonsultti