Hakutulos

Löytyi 4 palvelua
Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvike Ky

Autotarvikkeet ja renkaat

Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa. Hydrauliikka letkujen teko palvelu. Olemme palveleva varaosaliike keskellä kylänraittia. Meiltä löydät mm. auton varaosat ja tarvikkeet, auto ja pienkoneakut, Defa ja Calix lämmittimet, öljyt, Thule taakkatelineet ja kuljettimet, kattava hydrauliikkapalvelu. Tuotteet nopealla toimituksella! Kiireellisissä tapauksissa 24/7. Puh. 040-541 8951 Huom! Perimme ilta/viikonloppulisän. Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990.

Kittilän Kumi Oy

Kittilän Kumi Oy

Autotarvikkeet ja renkaat

Kittilän Kumi Oy toimii Kittilässä. Yritys on perustettu vuonna 1996. Henkilöautojen renkaat: Varastosta löytyvät yleisimmät koot, esim. 155/80-13 185/65-14 195/65-15 205/55-16 jne. Myös erikoiskoot. Renkaat, joita ei löydy, voidaan tilata. Kuorma-autojen renkaat: Pinnatut renkaat, uudet pinnaamattomat renkaat. Ja monta muuta.Tarjolla myös rengashotelli. Moottoripyörien renkaat: Moottoripyörien renkaat ovat yleensä ovat tilaustavaraa. Lisäinfoa saa joko s-postilla tai soittamalla.

Kittilän Liikenneasema Oy/ Teboil Kittilä / Scanburger Kittilä

Kittilän Liikenneasema Oy/ Teboil Kittilä / Scanburger Kittilä

Polttoaineasemat ja huoltamot

Yli 40 vuotta palvellut huoltoasema, jossa laaja valikoima perusautotarvikkeita, öljyt ja voiteluaineet, nestekaasut, pikapesu, peräkärrynvuokraus, renkaat, kalastustarvikkeet jne. Myös kahvio ja Scanburger. Pienhuollot mm.rengastyöt ja öljynvaihdot, lamppujen vaihdot jne. Myös raskaan kaluston voiteluaineita hyvä valikoima varastossa.

Tmi Sami Riskilä

Tmi Sami Riskilä

Autokorjaamot

Fiksaus ja korjaamo palvelut. Iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuva auton fiksauspalvelu (ulko ja sisäpuolinen pesu) ja pienet auto korjaukset (esim: öljyn vaihdot, katsastus remontit ja renkaiden allevaihdot. Käyntiosoite Kittilän paloaseman viereinen liiketila Nikutie 5, 99100 Kittilä