Takaisin

Lomatähdet

Yrityksen nimi
Lomatähdet
Puhelinnumero
Sähköposti
www-sivut
Käyntiosoite
Ratsastajankuja 4
99130 Sirkka
Postiosoite
Ratsastajankuja 4
99130 Sirkka
Toiminta-alueet
Sirkka
Y-tunnus
2311640-1

Tietoa meistä

Korkeatasoista majoitusta Levin keskustassa 2 - 10 hlön huoneistoissa.
Myös erikseen vuokrattavat tasokkaat sauna- ja kokoustilat.

Vapaat vaihtopäivät ja minimi majoitusaika 2 vrk.
Hintaan sis. mm. liinavaatteet, siivous sekä kaksi hissilippua!


Lomatähdet tarjoaa korkeatasoista majoitusta Levin keskustassa; neljässä alppitalossa sijaitsee yhteensä 35 erikokoista, hyvin varusteltua lomahuoneistoa. Huoneistojen koot vaihtelevat yhden makuuhuoneen kahden hengen huoneistosta tilavaan, kymmenelle hengelle soveltuvaan neljän makuuhuoneen huoneistoon.

Kaikissa huoneistoissa on hyvin varusteltu keittiö ja sauna, suurimmassa osassa myös takka. Jokaisessa huoneistossa on langaton Internetyhteys ja oma suksikaappi. 

Hintaan sisältyy aina liinavaatteet pedattuna, pyyhkeet ja kylpytakit, takkapuut, loppusiivous sekä talvikaudella kaksi hissilippua majoituksen ajaksi käyttöön. 

Vieraiden maksuttomassa käytössä ovat kuntosali, talopesulat ja suksien huoltotilat. Vastaanotto palvelee 24 tuntia vuorokaudessa toivottaen vieraat tervetulleeksi ja auttaen mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä varaten ohjelmapalvelut tai ruokailut. Vastaanotosta voi lainata mm. lautapelejä, kirjoja ja DVD-elokuvia - tarvittaessa tulostat vaikka matkalippusikin. 

Tasokkaat edustussauna- ja kokoustilat vuokrataan hinnaston mukaisesti vieraille ja myös muille asiakkaille. Moottorikelkkojen ja lumikenkien vuokraus onnistuu vastaanotosta ja retkelle lähtö oman majoituspaikan pihasta. 

 

Sijainti kartalla

Katso lisää