Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Cleanbros

Cleanbros

Siivouspalvelut

Cleanbros on Lapissa toimiva siivousalan yritys, jonka kautta hoituu mm. hotellien, lomahuoneistojen, mökkien sekä toimitilojen puhtaanapito. Kokenut tiimimme suunnittelee ja toteauttaa siivouksen aina tarpeittesi mukaisesti, oli kohteesi iso kokonaisuus tai pienempi yksittäinen yksikkö. Voimme tarvittaessa sopia myös lomamökkien avainpalveluista. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Lakiasiaintoimisto Tunturin Laki

Lakiasiaintoimisto Tunturin Laki

Lakiapua laajasti - yksityishenkilöistä yrityksiin.

Hosalehto Oy

Hosalehto Oy

Koulutus, konsultointipalvelut ja henkilöstövalmennus

Tarjoamme yritysten kehittämiseen erilaisia palveluita, kuten talouskonsultointia, erilaisia kehittämishankkeita ja projektien läpiviemiseen projektipalveluita. Olemme perheyritys, jossa tällä hetkellä työskentelee kaksi insinööriä ja yksi ekonomi. Meiltä löytyy yhteensä yli 50 vuoden kokemus yritysten kehittämisestä kaikilta tasoilta, aina strategisesta kehittämisestä yksittäisten prosessien digitalisointiin.

Ajankohtaista
+