Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Hosalehto Oy

Hosalehto Oy

Koulutus, konsultointipalvelut ja henkilöstövalmennus

Tarjoamme yritysten kehittämiseen erilaisia palveluita, kuten talouskonsultointia, erilaisia kehittämishankkeita ja projektien läpiviemiseen projektipalveluita. Olemme perheyritys, jossa tällä hetkellä työskentelee kaksi insinööriä ja yksi ekonomi. Meiltä löytyy yhteensä yli 50 vuoden kokemus yritysten kehittämisestä kaikilta tasoilta, aina strategisesta kehittämisestä yksittäisten prosessien digitalisointiin.

Puuhomma

Puuhomma

Rakentaminen

Laadukasta rakentamisosaamista ja turvallisia puunkaatoja. Lumenpudotukset rakennusten katoilta ja klapien tekopalvelut. Suoritan vaativia ongelmapuiden kaatoja rakennusten ja sähkölinjojen läheisyydestä sekä myös raivaustöitä. Ongelmapuut voidaan kaataa tunkkaamalla runko oikeaan suuntaan tai kiipeämistekniikalla. Auton perässä vedettävällä KLAPIKONEELLA runko ja paksummat oksat polttopuiksi näppärästi, nopeasti ja turvallisesti.

Majatalo Jurtta

Majatalo Jurtta

Majoitusliikkeet

Majatalo Jurtta sijaitsee Rautusjärvellä, 14km Leviltä Inariin päin ja tarjoaa majoitus- ja kokouspalveluita ympäri vuoden. Majoitusta myös pidempiaikaisesti. Vieraaksemme ovat tervetulleita matkailijat, kaivoksella työskentelevät (n. 25km), isommat ryhmät, koirien kanssa reissaavat ja karavaanarit. Tilamme sopivat leirikouluihin ja rippikoululeireihin, juhlasalimme tilaisuuksille kuten häät, syntymäpäivät, kokoukset tai illanvietot. Rannalla oleva kota on vuokrattavissa erikseen. Tervetuloa!

Ajankohtaista
+