Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Vesihuolto Ari Vaarala

Vesihuolto Ari Vaarala

Veden puhdistus ja jakelu

Vesihuoltohankkeet ja kehitystehtävät ammattitaidolla Hallitsen uusimmat toimintatavat, menetelmät, urakointimuodot ja kehitysprojektit ja niiden yhteen­sovittamisen. Avullani yhteistyö tilaajan, tekijän ja suunnittelijan välillä saadaan entistäkin paremmalle tasolle. Näin pystymme yhdessä jalostamaan projektista turvallisen ja laadukkaan, olipa kyse kokonaisesta verkostosta tai yksittäisestä kiinteistöstä.

K-Market LevinPoro

K-Market LevinPoro

Päivittäis- ja sekatavarakaupat

Ensimmäinen ruokakauppasi Leville saavuttaessa! Heti Levin parhaalla paikalla täyden palvelun Liikekeskus PoronPortissa noin 2km ennen Levin keskustaa avara, tilava ja moderni ruokakauppa. Kauppamme edustalla on isot ja tilavat parkkipaikat. Meillä myös Tilaa ja nouda sekä mökillekuljetuksilla 24h auki oleva ruoan verkkokauppa osoitteessa www.levinporo.com! Keräilypalvelut ja nopeat toimitukset myös yrityksille mahdollisia. Kauppamme oheispalveluineen palvelee päivittäin klo 20.00 saakka. Meiltä löytyvät lisäksi: -Matkahuolto Levi/Kittilä -Posti -DB Schenker

Ajankohtaista
+