Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Levin Matkailuneuvonta

Levin Matkailuneuvonta

Matkatoimistot ja matkailuneuvonta

Matkailuneuvonnan päätoimenkuva on palvella ja neuvoa asiakkaita. Pyrimme antamaan vastukset kaikkiin matkailijaa askarruttaviin kysymyksiin. Tiedotamme alueen tapahtumista, varaamme asiakkaille erilaisia ohjelmapalveluelämyksiä sekä majoitusta. Pyrimme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla kysymyksiin mitä, missä ja milloin.

Senni Nieminen

Senni Nieminen

Klassinen- ja urheiluhieronta, hemmotteluhoidot ja esteettiset täyteainehoidot. Myös koti- ja mökkikäynnit sopimuksen mukaan.

Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvike Ky

Autotarvikkeet ja renkaat

Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa. Hydrauliikka letkujen teko palvelu. Olemme palveleva varaosaliike keskellä kylänraittia. Meiltä löydät mm. auton varaosat ja tarvikkeet, auto ja pienkoneakut, Defa ja Calix lämmittimet, öljyt, Thule taakkatelineet ja kuljettimet, kattava hydrauliikkapalvelu. Tuotteet nopealla toimituksella! Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1990.

Ajankohtaista
+