Kittilän palveluhakemisto

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideve Elinkeinopalveluiden, Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yrityksetLisää yrityksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy Levi

Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy Levi

Lääkäri- ja terveyspalvelut

Pihlajalinna Levi tarjoaa monipuolisesti terveyspalveluita ympäri vuoden. Yleis- ja erikoislääkärit, traumapäivystys, työterveyshuolto, fysioterapia, kiropraktiikka, röntgen ja laboratorio. Olemme avoinna kesällä arkisin klo 8-16. Talvisesongilla ma-pe klo 8-19, la-su ja arkipyhinä klo 10-19. Tarkemmat aukioloajat löydät Pihlajalinna Levin facebook -sivuilta tai pihlajalinna.fi tai soittamalla 010 312141.

Rafi - The Village of Silence

Rafi - The Village of Silence

Majoitusliikkeet

Majoitustoimintaa luonnon rauhassa Kuolajärven kauniissa rantamaisemissa. Majoitamme asiakkaita kahden hengen lasikattoisissa Cabineissa. Jokaisessa Cabinissa on oma privat palju terassilla. Meillä voit tehdä monenlaista aktiviteettiä. - Sauna - Palju - Avantouinti - Kalastus kesällä ja talvella - Kanootti ja kajakki retket - Hiihtoa - Lumikenkäilyä - Moottorikelkkailua

Taksi ja Tilausliikenne Anne Luusua Oy

Taksi ja Tilausliikenne Anne Luusua Oy

Taksiliikenne

Taksi 1+8 esteetön, 1+4, Linja-auto 1+16

Ajankohtaista
+